پاورپوینت کتاب سلامت وبهداشت دوازدهم درس پنجم بهداشت و ایمنی مواد غذایی


توضیحات:

فهرست مطالب:

بخش اول

هشت 8اصل کلی  تدریس اصول جهانی

و چهارده 14مهارت های جهانی یاددهی یادگیری

بخش دوم

پاورپوینت کتاب سلامت وبهداشت

دوازدهم

همه رشته ها

درس پنجم: بهداشت و ایمنی مواد غذایی

از صفحه 40 تا 46

تعداد اسلاید:25

درست همانند میکل آنژ

که فکر می کرد درون هر قطعه سنگ مرمر، کالبد فرشته ای محبوس شده  است .

من هم فکر می کنم درون هر دانش آموز ،

 کودکی باهوش محبوس

 شده است.

مرواکالینز

برگرفته از کتاب توانمندی ها نهان

اثر آدام گرنت
 

برای برخورداری از تغذیه مناسب علاوه بر استفاده به میزان لازم و کافی از انواع مواد غذایی، لازم است تا بهداشت مواد غذایی را رعایت کنیم تا:

 

کارایی لازم برای حفظ سلامت بدن حاصل شود

 از ابتلا به مسمومیت ها و بیماری های انگلی در امان بمانیم.

 

بهداشت مواد غذایی

رعایت اصول و موازین بهداشتی یا انجام یکسری اعمال در کلیه مراحل تهیه و تولید، حمل و نقل، نگهداری، فروش و مصرف مواد غذایی به منظور کاهش آلودگی‏های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی را تا حدی که برای انسان زیان بار نباشد، گویند.

بیشترین آلودگی در مواد غذایی بر اثر بی احتیاطی در مراحل:

 فراوری

 تولید

 نگهداری

 حمل و نقل و عرضه مواد غذایی

ایجاد می شود.

اطلاع داشتن از:

 اصول نگهداری صحیح مواد غذایی

 استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده

 توجه به مشخصات و برچسب مواد غذایی

می تواند به استفاده از مواد غذایی سالم کمک کند.

فروش با سایت فارسفایل 

بکارگریی تم، افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار زیبا

نوع فایل  PowerPoint    pptx قابل ویرایش و آماده پرینت می باشد

 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » 🔺پاورپوینت ها

تعداد مشاهده: 25 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:14,432 کیلوبایت

 قیمت : 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل